Ticket naar Afrika voor twee bezoekers van African Night Eindhoven
1 november 2009 - Tijdens de African Night van 31 oktober maakten bezoekers kans op een reis naar West-Afrika. Cecile uit Eindhoven en Edwin uit BelgiŽ waren de gelukkige winnaars.

De eerste tien (betalende) bezoekers ontvingen een gratis lot, anderen konden een lot kopen. Sinds Africa 4 Real een eerbetoon aan Lucky Dube had, bezoekt Edwin de African Party in Eindhoven. Hij is een eerste klas Lucky Dube fan. "I got Lucky" zei hij met in zijn ene hand het gewonnen ticket en met zijn andere hand wijzend op zijn Lucky Dube shirt.

Cecile uit Eindhoven kwam als buurtbewoner van de Blokhut voor het eerst een kijkje nemen bij de African Party. Op het laatste nippertje besloot ze een lot te kopen. Ze won het tweede kaartje: een aangename kennismaking met onze African Night!

Het feest was al in volle gang toen het rond middernacht onderbroken werd voor de loterij. Patrick van der Voort van Kleurrijke Stad trok de winnende loten. Uiteraard werd het feest meteen daarna weer voortgezet. Want tijdens onze African Nights gaat het immers om muziek, dans en elkaar ontmoeten.

Foto’s
Natuurlijk zijn er ook weer foto’s gemaakt van de avond.
Bekijk de foto’s.

naar nieuwsoverzicht