Super Line up tijdens Oranjefeest op Clausplein
2 mei 2009 - Ondanks het drama en dankzij de super goede line up werd het een geslaagde middag op 30 april tijdens het Oranjefeest. Het eveneens kleurrijke publiek bleek zich prima te vermaken tijdens koninginnedag op het Clausplein in Eindhoven.

De stichting Kleurrijke Stad organiseerde het programma en de entourage op het Clausplein. Africa 4 Real hielp erbij, en natuurlijk was ook DJ Solo weer van de partij.

De bar stond al vroeg droog, maar dat bleek niemand te deren. Het programma hield de bezoekers op het Clausplein, kinderen speelden op de springkussens en natuurlijk draaide de bar uiteindelijk ook weer.

Het programma

Monks Avenue
Deze band bracht stevige rock die lekker swingt. De groep jonge jongens zette een prima optreden neer.
meer over Monks Avenue

Modeshow Inu-d-Afrique
Een spetterende modeshow zette deze organisatie neer. De kleurrijke modellen showden vintage kleding, deels met een African touch.
meer over Inu-d-Afrique

Bloco Barulho
Swingend, opzwepend, en ook nog grappig was het optreden van Bloco. Het publiek kon niet meer stil staan. Met het zonnetje erbij werd het zowaar zwoel op het plein.
meer over Bloco Barulho

Ghetto Flow
Deze groep wist het hele plein te boeien met hun optreden. De reggaeton deed het goed bij het publiek.
meer over Ghetto Flow

Friction
Het leek of het plein bewoog toen Friction en zijn band eenmaal speelden. Er ontstond een battle tussen Friction en de djembéspeler, tot grote hilariteit van het publiek.
meer over Friction

En verder
Tussen de optredens door rapte Michael en
c-o-c-Aye en DJ Solo draaide zijn kleurrijke muziek.

naar nieuwsoverzicht