Activiteiten - Voetbalfestival

 


6e Cultureel Afrikaans Voetbalfestival: 18 mei 2013

Het is alweer voorbij. En het was wr beter, groter en gezelliger dan vorig jaar. Het 6e Cultureel Afrikaans Voetbalfestival 2013 was een enorm succes.

De teams streden om het hardst om de cup. Kenia was het land dat er uiteindelijk mee vandoor ging. Ze wonnen de finale van East Africa Mix. Dream Team eindigde op de derde plaats.

Dit jaar werd het festival geopend door de ambassadrice van Zimbabwe. Zij kwam over uit Brussel om iedereen een hart onder de riem te steken.

Wethouder Mary-Ann Schreurs opende het cultureel podium waar vervolgens een reeks optredens startten. Tussendoor gingen de bezoekers uit hun dak op het podium, en het publiek werd aangestoken en deed enthousiast mee.

De zon is een vaste bezoeker van ons festival. Hoewel het weer niet tropisch was zoals afgelopen jaren, kwam de zon ook dit jaar weer langs. Daarmee werd de fantastische dag extra mooi afgesloten.

Bekijk de foto's van het festival

Bekijk het filmpje van het festival


Voetbalfestival 2014

Na wederom een succesvol festival, gaan we uiteraard weer snel aan het werk voor het festival van 2014. Wil je meedoen als team, artiest, standhouder of vrijwilliger? Laat het ons weten, dan houden we je op de hoogte!